https://www.facebook.com/events/253061810000686

Följ med ut i den härliga höstskogen på den här heldagen i samarbete med Åkulla resort. En dag med stillhet, rörelseglädje och naturnärvaro i en kravlös gemenskap. Du behöver inte tänka på något, bara följa med och låta dig själv bli omhändertagen av yogan, naturen, ledarna och kockarna på restaurangen.
Vi inleder dagen med 75 minuter yoga för att mjukt väcka, stärka och förbereda kroppen för en dag utomhus i rörelse. Yogamattorna rullar vi ut inne i den vackra yogasalen med glaspartier ut mot sjön som ligger bara några meter bort. I slutet av passet sträcker vi ut oss för skön avslappning under filtar och efter vilan väcks du med helande mantrasång.
Efter passet hämtar vi matsäcken som restaurangen förberett, en god ekologisk, närodlad vegetarisk lunch som vi senare kommer att äta i skogen.
Vandringen den här dagen tar oss i en cirkel som går längs Hallandsleden och andra stigar, bland annat runt vackra Valasjön. Större delen av dagen går vi på skogsstigar och grusvägar i bokskog men även i lite bland- och granskog mot slutet. Det är en ganska lättvandrad stig, lite kuperad på sina ställen men vi stressar inte uppför backarna 🙂 Och som vanligt stannar vi då och då för att göra mindfulnessövningar i naturen.
Efter några timmar i friska luften återvänder vi till Åkulla resort där brasan är tänd och fikat väntar på oss – smoothie, rågsmörgås, frukt, choklad och kaffe eller te.
Vi fikar i lugn och ro och sedan avrundar vi dagen i yogasalen med ett riktigt lugnt och återhämtande yinyoga-pass.
Pris: 1150:- inkl moms
(Då ingår lunchpaket och fika (smoothie, rågbrödsmacka, frukt, choklad, kaffe/te) från Åkulla resort, två yogapass inomhus och vandring med guidad närvaroträning ute i naturen)
Ledare: Ulrika Sandström, beteendevetare, yogalärare, cert. mindfulnessinstruktör
Medhjälpare: Helen Högsten, yogalärare.

Lämna ett svar